Om NorDan

NorDan grundades 1926, och har i dag växt till en koncern med cirka 1300 medarbetare och en omsättning i koncernen på 1,8 miljarder kronor.

En viktig arbetsgivare
Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade, och NorDan är en viktig arbetsgivare både i Norge, Sverige och Polen. Vi har idag runt 1300 medarbetare fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion och produktutveckling.

Europeisk närvaro
Huvudmarknaden för NorDan är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland, men vi exporterar också till en rad andra länder. Huvudkontoret ligger på Moi i södra Rogaland. Vi har fabriker på Moi, Otta och Egersund i Norge. I Sverige har vi fabriker i Bor, Kvillsfors och Tanumshede. Vi har också en fabrik i Wolsztyn i Polen.

Kvalitet av tradition
Ända sedan vår etablering 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi kvaliteten på hantverket vi levererar. Vi har lång tradition av kvalitet.