Gör något aktivt för miljön – välj Passiv!

Energiförbrukningen måste minska, och vi är på god väg. Dörrar och fönster står fortfarande för
det största energiutsläppet i hus och lägenheter. Dörrar som är bättre isolerade ger sundare inneklimat,
lägre energiförbrukning och lägre utgifter för hushållet. 

NorDan har höga ambitioner när det gäller energidesign, och vi har målet att visa vägen för andra. NorDan har producerat NTech Passiv fönster sedan 2007, och lanserade redan 2011 NTech Passiv ytterdörrar. Vi valde ut 7 av våra mest populära dörrmodeller som nu finns i NTech Passiv utförande i tillägg till vanligt standardutförande.


NorDan NTech Passiv ytterdörrar har extra isolering i dörrbladet. Kombinerat med energibelagt 3-glas, argongas mellan glasrutorna och Superspacer varmkant ger detta yttedörrarna i Passiv-serien ett U-värde på 0,6 – 0,7 W/m2K. U-värdet är naturligvis beräknat för både karm och dörblad. Var uppmärksam på att U-värdet mätt mitt på produkten normalt ger ett bättre värde än om man tar med karmen också.

Fråga alltid efter U-värdet för hela produkten! Ytterdörren är ingången till hemmet och till de som bor där. Den hälsar dig välkommen och är första intrycket för dina gäster. Därför är det viktigt att välja en riktig dörr! Den ska också uppfylla alla kvaliktets-, säkerhets- och inte minst energikrav som finns.


NorDan AS är en av Skandinaviens ledande producenter av fönster och dörrar, och erbjuder marknadens största produktprogram inom lågenergi- och passivprodukter. NorDan har en lång tradition med att ligga i framkant med lågenergilösningar. Den drivande faktorn är att tillverka de bästa lösningarna, och inte bara de som uppfyller de lägsta kraven.


« Gå tillbaka