Info

Vintermontage

Inga problem att byta fönster under vintern. Huset står öppet
under väldigt kort tid om man byter ett och ett samt har
bra planering. Och det har vi.

Anledningar till att byta fönster

Snygga till huset. Komfort
Slipp kallras.
Spara pengar och energi.
Slipp skrapa och måla, inget underhåll
Sök rotbidrag på 50% av arbetskonstnaden
Slipp vattenläckage eller drag från fönster.
Säkert sätt att öka husvärdet.
Sänker ljudnivån.

Rot Bidrag

50% skattereduktion på arbetskostnaden. Läs mer hos skatteverket

Priser

Våra priser för fönster och fönsterbyte är en färskvara, detta gäller både våra produkter som våra tjänster. Hör av er till oss för en offert.

Garantier

Garanti fönster 10år.
Montage 2 år

Betalningsvillkor

Eventuell handpenning och betalning på 10 dagar efter godkänt montage.

MONTAGE

Vi tycker att det ska vara enkelt och tryggt att få nya fönster installerade i sitt hem. Därför samarbetar vi bara med seriösa tillverkare och omringar oss med kvalificerad personal. Vi arbeter med fullständig ansvarsförsäkring och fullständiga garantier.

Majoriteten av våra arbeten kommer till oss genom rekomendationer från gamla kunder som är vänliga att rekomendera oss vidare, så vi har många referensobjekt att visa upp.

Fönsterbyte kan utföras när som helst under året. Jobbar man bara på rätt sätt så står huset öppet en mycket kort tid, så snö, kyla och regn spelar ingen roll. Generellt har vi mindre att göra under vinter så det finns större chans att bestämma exakt när montage skall utföras..

Nyhet för året är att producenter tar fram ett fönster med Anti Fog beläggning, vilket skall motverka kondensbildning och detta gör i sin tur att man kan gå lägre ner i U-värde på produkter. Vi har detta som standard från och med idag.

Vårat montage utförs i gällande branchstandard med riktiga karmskruv och drevas med cc-drev, vilket bäddar för ett vindtätt montage.

Leveranstid på fönster brukar vara mellan 6-8 veckor

Majoriteten av våra arbeten kommer till oss genom rekomendationer från gamla kunder som är vänliga att rekomendera oss vidare, så vi har många referensobjekt att visa upp. Klicka här och se vad kunder skriver om oss i Vi i villa.

 

 

 

BYTA FÖNSTER BYTA FÖNSTER
GRATIS HEMBESÖK